PhysioPlux EMG

  1. Home
  2. chevron_right
  3. PhysioPlux EMG

De PhysioPlux Pro EMG is ontwikkeld voor revalidatie in de fysiotherapie, het is een interactief systeem wat assistentie biedt bij zowel onderzoek als het stellen van diagnose en het behandelen. Physioplux is een eenvoudig te gebruiken draadloos EMG systeem wat de fysiotherapeut inzicht biedt in de activeringstiming en de hoeveelheid activiteit binnen bepaalde spiergroepen. Daarnaast geeft het de patiënt via een tablet live biofeedback van de spieractiviteit tijdens het uitvoeren van oefeningen tijdens therapie.

Het systeem is uitermate geschikt voor het motorisch (her)leren / motor re-learning, bijvoorbeeld van het aanspanningpatroon rondom de scapula of de quadriceps.

De PhysioPlux is ontwikkeld voor revalidatie in de fysiotherapie, het is een interactief systeem wat assistentie biedt bij zowel onderzoek als het stellen van diagnose en het behandelen. Physioplux is een eenvoudig te gebruiken draadloos EMG systeem wat de fysiotherapeut inzicht biedt in de activeringstiming en de hoeveelheid activiteit binnen bepaalde spiergroepen. Daarnaast geeft het de patiënt via een tablet live biofeedback van de spieractiviteit tijdens het uitvoeren van oefeningen tijdens therapie.

Het systeem is uitermate geschikt voor het motorisch (her)leren, bijvoorbeeld van het aanspanningpatroon rondom de scapula of de quadriceps.

Het systeem biedt:

-Sneller herstel bij patiënten met schouderklachten. Dit is mogelijk door het inzichtelijk maken van de activiteit in bepaalde spieren wat bewustwording creëert bij zowel de patiënt als de therapeut

-Mogelijkheid tot een objectieve meting in maat en getal volgens een snel en modern systeem

-Protocollen voor o.a. de schouder, de knie, bekkenbodem en algemeen.

PhysioPlux TRC Fysiotherapie

Menu
googlee028a8caf06a6c3b.html