TRC Fysiotherapie Landsmeer en omstreken - TRC Fysiotherapie voor uw revalidatie en herstel

MONNICKENDAM 0299769004
LANDSMEER 0204923464
MENU
LANDSMEER 0204923464
MONNICKENDAM 0299769004
Ga naar de inhoud
TRC Fysiotherapie Landsmeer

Welkom bij TRC Fysiotherapie Landsmeer, dé top fysiotherapie praktijk gespecialiseerd in het begeleiden van topsporters naar hun beste prestaties. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop, en we streven ernaar om de beste therapie voor uw specifieke blessure of postoperatieve revalidatie te vinden.
 
Onze ruime trainingsruimte van bijna 100m2 en vijf behandelkamers bieden alle faciliteiten die nodig zijn voor effectieve behandelingen en trainingen. Bovendien zijn onze fysiotherapeuten altijd op de hoogte van de nieuwste behandelmogelijkheden, zodat u altijd kunt profiteren van de meest moderne en effectieve zorg.
 
Bij TRC Fysiotherapie Landsmeer hebben we een schat aan kennis en verschillende disciplines in huis, waaronder Fysiotherapie, Manuele Therapie, Sport Fysiotherapie, Echografie, Dry Needling en Kinesiotape. We beschikken ook over specifieke meetinstrumenten zoals de sprongmat, Vertimax en Physioplux, die ons in staat stellen om uw vooruitgang nauwkeurig te monitoren.
 
Daarnaast zijn we trots op onze samenwerking met de sportschool Play-Fit, waardoor we gebruik kunnen maken van extra zalen voor zaaltrainingen en toegang hebben tot nog meer faciliteiten.
 
Met ons team van zes enthousiaste en ervaren collega's staan we klaar om u te begeleiden op uw weg naar herstel en optimale sportprestaties. Of u nu een professionele atleet bent of een recreatieve sporter, bij TRC Fysiotherapie Landsmeer bent u in goede handen.
 
Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen te werken aan uw gezondheid en sportieve doelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ervaar zelf de kwaliteit en zorgzaamheid die TRC Fysiotherapie Landsmeer te bieden heeft. Samen streven we naar uw maximale potentieel!
 

TRC Landsmeer sporten
TRC Landsmeer sportlocatie
TRC Landsmeer
TRC Landsmeer sportlocatie
TRC Landsmeer sportlocatie
TRC Landsmeer sportlocatie
    

Scheepsbouwersweg 7a, 1121 PC, Landsmeer
‘t Spil 18, 1141 SE, Monnickendam
LANDSMEER 0204923464
MONNICKENDAM 0299769004
Terug naar de inhoud