TRC Fysiotherapie Monnickendam

  1. Home
  2. chevron_right
  3. TRC Fysiotherapie Monnickendam

Fysiotherapie TRC Monnickendam.

TRC Fysiotherapie Monnickendam zit in de zeer moderne personal trainingsstudio RMPT. Door de samenwerking met RMPT kan TRC Fysiotherapie gebruik maken van de faciliteiten van de sportschool. Dit betekent de nieuwste apparatuur, de Crossfit zaal met alle losse gewichten en de spinning zaal met spiegels voor de visuele feedback. TRC Fysiotherapie kan zijn patiënten testen en een op maat gemaakt schema geven zodat u traint op uw niveau.

TRC Fysiotherapie Monnickendam heeft 2 kamers waar de patiënt onderzocht en behandeld kan worden.

TRC Fysiotherapie Monnickendam heeft voor 2020 met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract. Behalve de CZ groep. Fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering. Bekijk uw aanvullende verzekering voor het aantal behandelingen die uw zorgverzekeraar vergoed. Ook wij kunnen voor u kijken hoeveel uw zorgverzekeraar vergoedt. Wij hebben dan uw BSN en geboortedatum nodig.

Op dit moment werken er 2 collega’s op de locatie Monnickendam. Hierdoor is er naast Fysiotherapie, Manuele therapie en Sportfysiotherapie en Echografie aanwezig. Ook zijn de fysiotherapeuten geschoold voor het uitvoeren van een dry needling behandeling zowel in Monnickendam als in Landsmeer.

Door de samenwerking met de sportschool kunt u trainen op de meest moderne apparatuur.

Menu
googlee028a8caf06a6c3b.html